Di Legno® Parketvloeren

Natuurlijk gepatineerde en vergrijsde parketvloeren

Di Legno parketvloeren

Di Legno® parketvloer bij 't Hoogehuys te Kinrooi.

Wat kost het plaatsen van parket? Klik hier voor een gratis offerte.

In elke ambacht vind je vakmannen en kunstenaars, iets wat zeker ook geldt waar het houtoplossingen voor het interieur betreft. Een prachtvoorbeeld van echte artiesten in deze sector is Di Legno®, een absoluut topmerk op het vlak van het natuurlijk patineren en vergrijzen van parketvloeren. Dit Limburgse bedrijf wist zich sinds zijn oprichting op te werken tot een ware referentie bij kenners en liefhebbers van eiken parketvloeren met een stijlvolle, doorleefde uitstraling en niet zonder reden. Wie kiest voor een Di Legno® parket, kiest enerzijds voor jarenlange ervaring, maar anderzijds ook voor een continue vooruitstrevendheid en innovativiteit. Het is de combinatie van deze kwaliteiten die er voor zorgt dat het bedrijf in zijn sector steeds een pioniersrol blijft spelen, niet alleen op het vlak van techniek, maar ook waar het kleuren en afwerking betreft. Om u als klant ook zekerheid te bieden dat u deze Di Legno® kwaliteit in uw woning heeft geplaatst, krijgt u, samen met een prachtige aankleding van uw ruimtes, ook het Di Legno® echtheidscertificaat.

Di Legno® kwaliteit begint bij de keuze van de juiste houtsoort.

Wellicht heeft u zich al een beeld gevormd van hoe uw droomvloer er moet uitzien. Maar weet u ook welk houtsoort het meest geschikt is om die kwalitatieve parketvloer met zijn prachtige doorleefde uitstraling te bekomen? Bij Di Legno® kiest men resoluut voor de Europese, en bij voorkeur zelfs de Franse, Eik. Een keuze die wordt ingegeven door het voortdurende streven naar het mooiste eindresultaat voor uw woning.
Om vervolgens de prachtige aanblik van een gepatineerd en vergrijsd parket te bekomen, wordt de natuurlijke veroudering van het hout gecontroleerd versneld. Gelijktijdig worden volkomen willekeurige 'gebruikerssporen' aangebracht, waardoor iedere plank een eigen, uniek karakter verkrijgt. Het eindresultaat is dan ook een parketvloer met een exclusief karakter en van een topkwaliteit.
Het ruime gamma aan kleuren, patronen, breedtes en types afwerking zorgt er dan weer voor dat u mee het Di Legno® parket van uw dromen kan creëren.

Een kwaliteitsvloer verdient het beste plaatsingsteam.

Natuurlijk wilt u zich graag verzekerd weten dat de plaatsing van dergelijke, hoogstaande parketvloer in uw woning, horecazaak of kantoorgebouw, gebeurt met de meeste zorg en oog voor detail. Om ook op dit vlak het kwaliteitsniveau te kunnen handhaven, werkt Di Legno® enkel samen met zorgvuldig geselecteerde, professionele partners, die garant staan voor een topservice en kwaliteit in plaatsing van hun vloeren. De jarenlange ervaring en gedeelde passie voor kwaliteit en service zorgen ervoor dat Gebroeders Janssen een belangrijke partner is.Vanaf heden nemen wij de vertegenwoordiging van het Oostenrijkse "Stöckl Parkett" op ons voor België. Klik hier voor meer info BHard website

Nieuws

Project Partoens-Van Haute te Tongeren

Op 15/09/2016 - Door Frank Janssen - Categorie Parket
De advocaten van Partoens-Van Haute in Tongeren verrichten hun werkzaamheden vanaf nu in een gerenoveerd kantoor.  lees dit artikel

Blijf op de hoogte